Medische fitness

Medische fitness binnen
Praktijk Fyrtuoos:

Verantwoord bewegen heeft niet alleen een positieve werking op uw lichamelijk welzijn, maar bevordert ook het geestelijk welzijn en dus de kwaliteit van leven.

Wanneer algemene fitness voor u (nog) te belastend is, bijvoorbeeld ten gevolge van een bestaand lichamelijk probleem, of in de herstelfase na een blessure, trauma,operatie, of anderszins, dan kunnen wij u een trainingsprogramma op maat aanbieden.

Onder professionele begeleiding wordt gestreefd naar een optimaal herstel van uw conditie en naar een stabiel evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Wanneer u het traject dat wij aanbieden goed heeft doorlopen, kan desgewenst de overstap naar sportschool of algemeen fitness-centrum gemaakt worden. 

Nadat aanmelding vindt eerst een intake plaats om te bepalen hoe uw programma er uit moet gaan zien. Vervolgens wordt u geplaatst in een trainingsgroep van ongeveer 6 personen, zodat u van een optimale begeleiding verzekerd bent. Afhankelijk van uw probleem en mogelijkheden komt u 1 x per week een uur trainen. Per training betaalt u 10 euro.

Wij beschikken over de mogelijkheid om uw cholesterolwaarden te meten. ( HDL – LDL – Ratio – triglyceriden). Ook uw vitamine-spiegel kan gemeten worden. Waar nodig, bieden wij een orthomoleculair alternatief om bovengenoemde waarden binnen een acceptabele norm te krijgen.  

Kosten cholesterol-meting + advies in combinatie met een fitness-abonnement: € 25,00

CONTACT OPNEMEN

Klachten voorkomen, oplossen
of vragen over een behandeling?