Fysio-Fitness

 

Met een individueel afgestemd programma trainen in kleine groepen, onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Verantwoord bewegen heeft niet alleen een positieve werking op uw lichamelijk welzijn, maar bevordert ook het geestelijk welzijn en dus de kwaliteit van leven.

Wanneer algemene fitness voor u (nog) te belastend is, bijvoorbeeld ten gevolge van een bestaand lichamelijk probleem, of in de herstelfase na een blessure, trauma,operatie, of anderszins, dan kunnen wij u een trainingsprogramma op maat aanbieden.

Onder professionele begeleiding wordt gestreefd naar een optimaal herstel van uw conditie en naar een stabiel evenwicht tussen belasting en belastbaarheid. Wanneer u het traject dat wij aanbieden goed heeft doorlopen, kan desgewenst de overstap naar sportschool of algemeen fitness-centrum gemaakt worden. 

Nadat aanmelding vindt eerst een intake plaats om te bepalen hoe uw programma er uit moet gaan zien. Vervolgens wordt u geplaatst in een trainingsgroep van ongeveer 6 personen, zodat u van een optimale begeleiding verzekerd bent. Afhankelijk van uw probleem en mogelijkheden komt u 1 x per week een uur trainen. Per training betaalt u 10 euro.

 

Wij beschikken over de mogelijkheid om uw cholesterolwaarden te meten. ( HDL - LDL - Ratio - triglyceriden). Ook uw vitamine-spiegel kan gemeten worden. Waar nodig, bieden wij een orthomoleculair alternatief om bovengenoemde waarden binnen een acceptabele norm te krijgen.  Kosten cholesterol-meting + advies in combinatie met een fitness-abonnement :  € 25,00