Samenwerking Orthopedie Gelre Ziekenhuizen en Praktijk Fyrtuoos

31-05-2018

In het kader van verbeteren van kwaliteit van onze zorg hebben we 29 mei een bijeenkomst gehad met de orthopeden Marco Driesprong en Paavo Freijzer van Gelre Ziekenhuizen locatie Zutphen.

 

Naast een aantal vakinhoudelijke zaken rondom diverse aandoeningen van knieën, heupen en schouders is er vooral ook gesproken over intensivering van de samenwerking tussen de afdeling orthopedie van Gelre Ziekenhuizen en Praktijk Fyrtuoos. Deze samenwerking zal onder andere gestalte krijgen in deelname aan een nog te vormen schoudernetwerk rondom locatie Zutphen en in het actief meeschrijven aan de post-operatieve behandelprotocollen.

Tevens gaan onze medewerkers 'live' een aantal operaties bijwonen om zo een nog beter inzicht te krijgen in het werk van de orthopeden en op die manier de beste nazorg te kunnen leveren.

 

Naast de spreekuren in Zutphen houden de orthopeden ook spreekuur op de buitenpolikliniek aan de Zwiepseweg in Lochem.

 

Daarnaast is er in Zutphen voor de acute traumatische knieklachten (bv sporttrauma) een 'acute knie' poli, waarbij de patiënt dezelfde week nog wordt gezien en er een passend behandelplan wordt gemaakt. Deze is alleen toegankelijk op verwijzing van de huisarts met de specifieke vermelding dat het om een 'acute knie' gaat. Uw fysiotherapeut kan hier een adviserende rol in spelen door vooraf uitgebreid lichamelijk onderzoek te verrichten.

Ook bij 'acute knieklachten' bent U bij Praktijk Fyrtuoos op de juist plek voor deskundig advies.

Terug